Wednesday, March 30, 2011

Tidak semua suka kita

asssalamualaikum...

"mak ai!apa kejadahnya"(maaf penggunaan bhsa melayu klasik)...itu la yg terkeluar dari mulut ku..apabila di tuduh mencuri entry org...padahal aq xambik pun dekat blog dia..

ok..lihat lah al-kisah nya..=

bila tgk shoutbox ada ni
seterusnya aq check entry aq

dekat comment nya ada ni


seterusnya aq pun buka blog cik fatin ni..dan cari entry tu..

ni gambar nya
..tu artikel dia..tapi aq buka ambik dkt artikel dia..tpi ambik dkt fn-kiss
pastu aq buka blog fn-kiss..

ni gmbrnya


ok..dah lihat kan..pastu tgk tarikh yg saya bulat kan warna merah


dan ni extra review..

ok..renungkan

ok..andai artikel tersebut adalah artikel cik fatin..sila bktikan..dan bandingkan dgn artikel saya..setahu saya ramai lagi org yg ada artikel tersebut..dan saya xkan ambik artikel blog yg saya follow tanpa kebenaran..sekian

kalau saya yg salah..saya akan mohon maaf..tpi saya "berani kerana benar" dan pesan saya..sokonglah new blogger untuk berjya..bukan cari pasal dan tanya terlebih dahulu sebelum tuduh

sekadar berkongsi

11 berkata-kata:

..arcmabaharin.. said...

sabo je lahh ;)

Miss Shikio said...

dia prasan tu entry sebenar dia kowt, padahal dia pun copy dari org jugak!

sabar yah.. jgn cpt marah2 mcm si dia

:)

farez said...

2 ler..saBOr je le..nsib2..huhu..
tq u all.=)

Shaherah said...

mungkin kebetulan.. tapi orang tu kena tanya dulu.. sebelum sound2 orang.. farez sabar je k.. dia tak sengaja kot..

wan faiqah said...

Eeee ! Geram ah aku kat dia tu , macam apa ja , hang sbaq naa FAREZ . mai aku nak p tabuh laju2 :p

farez said...

trima ksih =) atas skongan smua...=)..sbOr je.."bla kilat smbung mnyambung,,nyilu rasa nya"..usop hntu kak limah..hehe

Liey Yatiey said...

Sabar-sabar :)

farez said...

yer liey yatiey...CoBaan...

cik ungu said...

rajin betol kau print screen nih!



haha.
agak poyo awek tersebut kan.
biarkan dia! tuduh x selidik. tegur takleh baik2.
awek tu mesti da malu skrg.


nah 10 markah utk kau! yieehaa!

farez said...

cik ungu..

nk wat cm na..trpkse le printscreen ..tnjuk bkti..huhu...tu la..dia malu..sampai comment yg sye dkt blog dia,dia xapprove..

hehe..tq bgi markah n sokongan..=)

Afiqah said...

rasany dh 3-4 kali aku bca fakta tu dkt blog2 lain...tmasuk blog c dia tu..tp wtu bca dkat blog da tu..ada hti jgk maw kmen tnya kot2 da cilok mna2 kn..tp...nda smpai hati sbb aku xda hak maw wt cmtu...tp....nda sgka pla da wt ko smpai cmtu skali...adedeh...ko sbar jak farez ea....agkny sbb dh byk follower kot da dh bgga dri...ko pedulikan jak da tu..takut2 suda da tu..:D