Sunday, April 10, 2011

Contest Sedap Mata Memandang

hari ini saya masuk contest ni..hope boleh menang...=)

 Ini syarat syaratnya -->


1. Kepada semua blogger , tak kira lelaki ataupun perempuan :)
2. Follow lah blog saya , biar senang awak semua tahu tentang Contest nih dari semasa ke semasa :)
3. Buat satu entry dekat blog anda tentang tajuk contest sedap mata memandang :) letak kan sekali banner contest nih jugak yer :D
4. Bila dah siap , sila tinggalkan link anda di ruangan comment :)
5. Tag kan dekat blogger blogger yang lain . Pastikan mereka tahu :)

 kpd sesiapa sahaja yg berminat boleh masuk..dan pergi ke url ni.link
sama-sama lah kita join contest ye..

saya TAG kan kepada

Syalliey Yatiey
Aqilah

Putryy Nasuha

sekadar berkongsi

4 berkata-kata:

Liey Yatiey said...

Thanks tag sya , dah sy join ;D

farez said...

ok..ur welcome..hope menang ye..=)

Putryy Nasuha said...

terima kasih kerana tag ! nanti dah rajin sikit baru join. HAHA

farez said...

sama2..ok..xpe..haha..=p