Saturday, May 14, 2011

NEW LOOK !!

Assalamualaikum semua...
hai apa khabar?
lama tak updated blog sebab bussy dengan exam..ada lagi 2 minggu yg perlu diharungi sebelum cuti semester..
ok hari ni saya just nak tunjuk blog saya ni jer..edit punya edit..maka jadi lah macam ni..hehehe..
harap korang semua suka dan bila dah suka..faham2 je ler..follow ler..hehe..=p


ok..setakat itu sahaja buat masa ni..ada masa saya updated lagi..
bye2...
wasalam

sekadar berkongsi

11 berkata-kata:

Tiqiezaidi :) said...

Farez farez tiqie pon edit belog tadi :)
Singgah lerr ~ :D

farez said...

tiqie..ye kew??ok2 sy akan singgah..tq visit ya

ferra said...

wahhh comel nye. suke3

farez said...

ferra..hehehe..tq ya..=)

farez said...

ferra..hehehe..tq ya..=)

Liey Yatiey said...

wah , nice !
hee , saya pon nak tukar muka baru blog . tapi xtau bla :D

farez said...

liey yatiey..hehehee..tq yer..owh ya ka?nnty sampai ler masa nya

jia said...

2minggu?..
tape2. tak lme tu.. pejam celik pejam celik dah habis pon 2minggu tu... gudluck exam.. :)

farez said...

3 minggu..seminggu dh abis..tnggal 2 minggu lgi..ok..tq yer

TeAqArH said...

u mane???igt kn u sy je yg lmbt abis fnal exam

farez said...

msih bersekolah le akak..hehe..form 5