Saturday, June 25, 2011

Result Exam

Assalamualaikum semua..
apa khabar?harap sihat la yer..amin..
alhamdulillah....

hari ni saya dh sihat tapi tak sepenuhnya lagi..
bersyukur jugak saya dengan result exam mid year saya..walaupun tak seberapa,tapi alhamdulillah..tak sia-sia saya belajar siang malam..tapi itu belum memuaskan hati saya lagi..pra spm dah nak dekat..saya mesti fokus sepenuhnya..hope ilmu yang saya belajar diberkati Allah...
moga-moga saya berjaya dalam pelajaran dan peperiksaan serta berjaya di dunia dan akhirat..amin..
nota tangan : kpd yg nak hadapi peperiksaan tu, study elok2 ya..good luck..may god bless you..=)

sekian ..

wasalam......

sekadar berkongsi

5 berkata-kata:

CIK FERRA AWW said...

GUDLUCK. BAIDEWAY UR BELOG MAKIN CANTIK :) JELES MEH. CM NAK UPAH U TLG EDIT BELOG I JER RASE NYE

Yaya said...

depa dpt 6be 1 . haha . . jum fight trial ?

farez said...

cik ferra aww..

tq..=)ye ke?blog sy biasa2 jew..=)
cik ferra nk upah edit ke?hehe..=p

farez said...

Yaya..

1 for me..hehe..ook fight..no retreat no surrender

sor-fiena said...

terima kasih :) moga2 dgn usaha saya juga , saya berjaya dpt A+ dlm mata pelajaran yg saya ambil :)