Friday, July 15, 2011

Selamat Hari Lahir !

Assalammualaikum semua..
selamat sejahtera..

Ape khabar?
semoga sihat sentiasa di hari jumaat ni yer..=)

ok..hari ni nak kongsi sedikit kenangan-kenangan manis saya..hehe..tapi kpd sesiapa yg tak suka,boleh abaikan post ni..okey..=)


kelmarin ..14/7/2011 merupakan hari lahir saya..
saya ingat orang cuma ucapan kan "selamat hari lahir " sahaja,sebab orang tak pernah  sambut hari lahir saya macam orang lain..ada kek la,belon..,Saya cuma buat kenduri ,bagi nasi kt kawan2..tapi kelmarin,,,memang tak duga..hehe..
kawan-kawan sambut hari lahir saya..

wah..best!!
it was first time in mylife..hehe ( try speaking sikit)



sedar-sedar,saya dah cukup 17tahun dah..cepatnya masa berlalu..umur pun dh semakin pendek..harap dgn umur yang saya ada ,saya dapat menggunakannya untuk kejalan yg diredhai-Nya.

kpd kawan-kawan yang sambut hari lahir saya (maaf tak nak mention nama takut ada yg tertinggal nanty kcik aty) :
saya nak ucapkan terima kasih sangat2..sayang korang semua..=)
dan tak dilupakan kepada kawan2 di facebook ,thankyou so much..!!

nota kaki: dapat PLKN

wasalam..=)
sekadar berkongsi

10 berkata-kata:

Fariza Othman said...

happy belated birthday!!

ezzaty harith said...

baru 17 ke??? ingat budak u td :)

farez said...

Fariza Othman :

terima kasih...hehe..=)

farez said...

ezzaty harith :

hehe..yer..msih skolah g..=p

oPiE iSa said...

Happy belated beday!!! Dapat PLKN tu... :)

Entri Terbaru Saya : Day 4 of 30 days blog challenge


Boleh tolong komen Sini?
Hehe..

Syafiqa said...

Assalamualaikum, happy birthday, wow u r so lucky, kawan2 yg sambutkan :D btw 17 thn? all the best in ur spm

CIK FERRA AWW said...

WAH HAPPY BURFDAY. SONOK NYE DAPAT MKN KEK. BUFDAY I TAK DPT KEK PON :(

farez said...

oPiE iSa :
tq yer..hehe..nsib..=)

Syafiqa :
waalaikumussalam..tq 4 wish..=)..

CIK FERRA AWW :
hehe..nanty dpt le 2..=p

sitihanisahali said...

selamat hari lahir yg ke17.semoga panjang ummur dan dimurah kan rezeki.eh spm kan?good luck!:)

farez said...

sitihanisahali..

terima kasih..=)
ya..spm..
ok..tq..hehe..=)